The AppStore badge

2020: Ratatouille The Musical, BLM, Aktivisme, Blæstegnen, Twitter Hack, Faktatjek og Trump

18. dec.1:03:46

playIcon

Beskrivelse

I dagens ALL CAPS kigger vi tilbage på året der er gået på internettet. For det har jo på mange måder været et underligt år – og der er virkelig sket mange epokegørende ting i verden, hvor sociale medier i mange af tilfældene har haft en stor betydning.

Så det skal vi tale om i dag … Anton Gade-Nielsen ringer til de bedste venner af programmet og hører dem, hvad der har fyldt mest i deres feeds og stories i løbet af 2020…

Her er hvad du kan opleve i dagens ALL CAPS:

Morten Saxnæs er head of brand activation hos &CO og taler om Det Store Twitterhack – hvor nogle unge lømler fik adgang til nogle prominente menneskers twitterprofiler og prøvede at snyde sagesløse folk fra deres bitcoins.

Mette Skammeritz – meme-profilindehaver og konceptudvikler – fortæller om TikToks overtagelse af verden og hvorfor brugernes opsætning af Ratatouille the Musical er det bedste der er sket på platformen i år.

So-me-analytiker fra Kongressen.com Katrine Villareal Villumsen fortæller om dengang den amerikanske præsident blev faktatjekket af det sociale medie Twitter og hvor skelsættende en begivendhed det var – som i øvrigt nok lige var 4 år forsinket.

Mizz Privileze fortæller om hvordan videoer og videotjenester gjorde livet nemmere for aktivisme i en tid, der i den grad kalder på netop aktivisme

(Instagram-)aktivist Mette-Nørlev følger op og fortæller om hvordan Instagram har været med til at sætte fokus på den strukturelle racisme og hvordan Black Lives Matter atter fik vind i sejlene i hele verden, men i den grad også i Danmark.

Med i studiet sidder Marie Høst – som er vært på Vi Er Data, et andet LOUD-program produceret af og på ENIGMA.

LINKS:

Lev og Lad Leve: https://www.levogladleve.com/
Katrine Villarreal Villumsen (Twitter): https://twitter.com/KatrineVillar
Skammekrogen: https://www.instagram.com/skammekrogen/
Vi Er Data: https://apple.co/2Kt31K9
Vi Er Overvåget: https://apple.co/38iDko2

Ratatouille the Musical (sammenklip): https://bit.ly/3nyUxju
Ratatouille the Musical billetter: https://bit.ly/3alwfFU
Blæstegnen med Tessa, Orgi-e og Helle T: https://bit.ly/2WmI3zt
Sassy Justice: https://bit.ly/3r4vTZT
Floodlines (podcast): https://bit.ly/3mnQxRb

Detaljer

18. dec.1:03:46af LOUD