The AppStore badge

#37 “Din profil er lukket og du får den aldrig igen. Du kan i øvrigt ikke kontakte os. Farvel!”

29. jan.54:42

playIcon

Beskrivelse

Denne udgave af ALL CAPS handler om moderation – sexet, I know… Og det handler om at blive smidt på porten uden forklaring. Det har Torben Sangild oplevet for nyligt.

Torben Sangild er forfatter, anmelder, kulturforsker, radiovært og skribent. Han er en rigtig mediemand og han bruger Facebook meget til at udgive og diskutere sine projekter. Derfor var det meget uheldigt og frustrerende for Torben Sangild da han fornyligt mistede adgang til sin Facebookprofil – uden varsel, uden forklaring.

Jeg taler med Torben Sangild, der midt i interviewet får hul igennem til selveste Facebook. Cliffhanger uden lige!

En anden, der har fået sin Facebook-profil taget fra sig – uden nærmere sammenligning – er Donald Trump. USA’s x-præsident. Men om han får sin profil tilbage er ikke op til Facebook selv – det skal deres tilsynsråd beslutte. Smart manøvre af Zuckerberg – så han ikke selv skal stå med den vanskelige beslutning. Det taler jeg med medieforsker ved DMJX Aske Kammer om senere.

Til sidst skal jeg tale med Eva Fog Noer, som er digital pædagog og prøver at hjælpe unge mennesker med at opføre sig pænt over for hinanden på TikTok. Hvordan hun gør det og hvad de øvrige brugere siger til det kan du høre til sidst i programmet, hvor vi også taler om det kæmpe store clash mellem to internet-personligheder nemlig Rasmus Paludan og Fie Laursen – begge to kendt fra YouTube, bl.a.

LINKS:

Torben Sangild på Facebook: https://www.facebook.com/thorben.sangild
Facebook Oversight Board: https://oversightboard.com/
Eva Fog Noer på TikTok: https://www.tiktok.com/@evafog

CONTENT:
Sink Reviews på TikTok (anmeldelser af håndvaske): https://www.tiktok.com/@sinkreviews?
Hashtagget Bridgerton Musical: https://vm.tiktok.com/ZMJEKh8eX/
Ban Trump Game: https://bit.ly/3psVDy7
Wall Street Millennial: Video om r/Wallstreetbets: https://bit.ly/3qYGJzR
On The Media “Did Lulz Break Wall Sreet”? https://bit.ly/36mHZoB

Detaljer

29. jan.54:42af LOUD