The AppStore badge

#55 – Maria Gudme

8. jun.55:13

playIcon

Beskrivelse

Maria Gudme er regionsrådsmedlem i Region Hovedstaden, hvor hun også er formand for Udvalget for Forskning, Innovation og Uddannelse. Og så er hun underviser og oplægsholder for tænketanken Cevea. I denne episode af Den Brogede Vej fortæller Maria om nogle af de oplevelser og erfaringer, hun har gjort sig, som ikke står på hendes cv. Maria fortæller om at have brugt litteratur som et holdepunkt for at kunne blive ved med at drømme og turde at stille spørgsmål til livet. Hun fortæller om, hvordan hendes vej ind i politik startede med en underskriftindsamling tilbage i folkeskolen, da der var en for stor udskiftning af lærere. Og så fortæller hun også om den underskriftindsamling, der senere i hendes politiske karriere startede bevægelsen #EnBlandtOs, som Maria var en af initiativtagerne til, og som satte fokus på sexisme i det politiske miljø.

Den Brogede Vej er et portrætprogram hvor vi gør op med forestillingerne om den perfekte karrierevej og lader gæsten fortælle den ærlige version. For ingen er perfekt, og ingen livsvej er lige. Heller ikke selvom CV’et ser sådan ud.

Lyt med, når vi bryder med perfektionsidealet og viser at karriere kan være mange ting, og at vejen gennem livet næsten altid er en broget affære.

Detaljer

8. jun.55:13af LOUD