The AppStore badge

Anders Rhedin

23. okt.1:28:40

playIcon

Beskrivelse

Producer for Choir of Young Believers, opvarme for Mac Demarco verden rundt og hypnotisere publikum med lydbad koncerter. Det er nogle ting, som Anders Rhedin kan skrive under på, at han har været med til.

Anders Rhedin har efterhånden været en del af den danske musikscene i mange år, og hans projekter har spændt fra at være i producerstolen til at spille foran et hypet hav af teenagere. Fælles for dem er, at han har været grebet af, hvordan man kan tryllebinde publikum med sine liveoptrædener.

I denne episode af Pitten gæster han Vega studiet hos værten, Aleksandra Milanovic, hvor de sammen kortlægger og diskuterer hans kunstneriske faser, får fortalt (stinkende) touranekdoter med Mac Demarco, samt hvad et shoutout af Vogue gør ved en.

Som kirsebærret på toppen så laver Anders et Pitten special lydbad og en smagsprøve på, hvad hans lydbad i Store Vega i forbindelse med ‘VEGA|ARTS: THE GREAT RECONNECT (FEAT. PHILIP | SCHNEIDER & HANS ROSENSTRÖM + ANDERS RHEDIN)’ d. 22. november byder på. Gør dig klar til at miste følelsen i fødderne og se lavendel lilla for dine øjne.

Detaljer

23. okt.1:28:40af LOUD