The AppStore badge

Ankerstjerne

19. sep.1:11:02

playIcon

Beskrivelse

TW: I dagens afsnit taler vi om at miste under graviditeten og hjertesorgen over drømmen om familie, som ikke vil lykkes.

“HVAD FUCK ER DET, DU VIL?!”, råber Ankerstjerne til den to meter høje mand, der har puslet ved hans dør. Manden giver ham elevatorblikket, og Ankerstjerne kigger ned af sig selv. Underbukser, rødsprængte øjne og en kæp i hånden. Hans elskede ligger ovenpå og sover, og efter den sorg de har været igennem, får ingen lov at true dem. Manden begynder at løbe – og Ankerstjerne sætter efter ham…

I dagens særafsnit fortæller sanger, sangskriver og producer Ankerstjerne om altid at have troet, at han skulle leve stærkt og dø ung. Om ideen om popstjernelivet: Det hurtige og det ubekymrede. Om at finde sit livs kærlighed og finde ud at, at det eneste han vil i hele verden er at få børn med hende. Han fortæller om det svære ved at være kærester i processen, om sit livs største sorg – og om en flugt ind i alkohol og arbejde. Og så fortæller han om, hvad der sker, når drømmen endelig går i opfyldelse – men du selv alligevel vil være forandret for evigt på den anden side.

Ankerstjerne gør selvfølgelig også sit allerbedste for at hjælpe dig, der sidder med hjertesorg lige nu.

Detaljer

19. sep.1:11:02af 24syv