The AppStore badge

DBU investerer i slyngelstater

18. feb.53:42

playIcon

Beskrivelse

DBU kunne i januar præsentere et rekordregnskab for 2021 med et historisk højt overskud. Reporterne kan fredag dokumentere, at en del af overskuddet dækker over en fortjeneste på mindst 190.000 kroner fra DBU’s investeringer i statsobligationer i VM-værtslandet Qatar, Saudi Arabien og Bahrain. DBU lægger sig fladt ned og har bedt sin kapitalforvalter, Danske Bank, om at skaffe sig af med værdipapirerne i Qatar. Men ledelsen har endnu ikke taget stilling til investeringerne i Saudi Arabien og Qatar.

00:18: Hør kommunikationschef i DBU, Jakob Høyer, forsøge at forklare sig.
11:30: Hvordan kunne DBU have undgået investeringer i Qatar, Karsten Engmann Jensen, stifter og indehaver af.

23:54: Efter at have siddet varetægtsfængslet siden 8. december er chef for Forsvarets Efterretningstjeneste, Lars Findsen nu blevet løsladt ved Østre Landsret, Hans Jørgen Bonnichsen, tidl. operativ chef, PET.

31:30: Lever DBU op til sin egen investeringspolitik? Eva Grønbjerg Christensen, stifter og CEO af Sustainify.

39:29: Det er dårlig dømmekraft, at tidligere teknik- og miljøborgmester i København, Ninna Hedeager Olsen har modtaget 543.000 kroner i eftervederlag, som hun har sendt videre til Enhedslistens partikasse, når hun lovede ikke at modtage et eftervederlag overhovedet.
Så skarp lyder kritikken fra Vibeke Syppli Enrum, der sidder i bestyrelsen for Enhedslisten i Region Syddanmark.

47:52: Bornholmerne er splittede om Tidendes Chefredaktørs udmelding om behovet for Bornholmsk neutralitet ved en eventuel konflikt. Skal Bornholm forholde sig neutrale ved en konflikt? Vi spørger Bornholmerne.

Detaljer

18. feb.53:42af 24syv