The AppStore badge

Emil Lange

17. aug.1:07:03

playIcon

Beskrivelse

Hvis du møder Emil Lange, vil du se verdens gladeste dreng med verdens største smil. Men bag smilet gemte sig i lang tid et knust hjerte i tusinde stykker. Ingen kunne se på Emil, at han græd, når han var alene, og drak for glemme.

I dagens afsnit fortæller DJ, producer og radiovært Emil Lange om den helt stereotype “drenge-måde” at håndtere kærestesorg på. Om fester, der ikke har noget med fest at gøre, men kun handler om druk. Om sex, der ikke har noget med følelser at gøre, men kun handler om en flygtig bekræftelse. Om frygten for at blive afvist af piger – og samme frygt for at tage de følsomme, men svære samtaler i et parforhold, før det er for sent. Om at græde alene og finde gameface frem ude.
Om at begynde at lave musik, få en helt ny karriere – og kunne takke kærestesorgen for at det skete. Om det svære i at tale med drengevennerne om det, der gør en allermest ked af det – og om altid at have sin mor, hvis det hele pludselig bliver for meget. Og så vil han gerne fortælle dig, at han ér blevet glad igen – helt uden at have en kæreste i dag.

Emil gør selvfølgelig også sit allerbedste for at hjælpe jer lyttere, der har et knust hjerte lige nu.

Den her podcast er til dig, der har prøvet at være forelsket. Dig, der engang har haft kærestesorg. Dig, der frygter at få det igen. Og selvfølgelig: Dig, der lige nu har ondt i hjertet.

Detaljer

17. aug.1:07:03af 24syv