The AppStore badge

En åndssvag samtale med Nina Smith

25. maj31:01

playIcon

Beskrivelse

Reformkommissionen anbefaler, at der i staten indføres et krav om, at minimum en kandidat med indvandrerbaggrund skal kaldes til jobsamtale, når staten skal ansætte. Er det så vigtigt at kalde indvandrere til samtale, at selv dem med åbenlyst manglende kvalifikationer skal have en jobsamtale og dermed spilde både jobansøgerens og statens tid? Reformkommissionens formand og professor i økonomi fra Aarhus Universitet, Nina Smith, svarer (8:45).

Danmark har endnu ikke besluttet at anskaffe luft til overflade-missiler eller andre moderne våben til F-35-kampflyene. Hvad fortæller det om det danske forsvar? Og giver det grund til bekymring inden det kommende forsvarsforlig? Hans Peter Michaelsen fortæller om fodslæbende forsvarspolitikere og nøgne kejsere (18:37).

Klaus Riskær Pedersen mener ikke, at Jakob Ellemann kan være statsminister, og Tim Knudsen, professor emeritus i statskundskab, siger, at alle før eller siden bliver nedslidte af at være statsminister. Men har vi nyere eksempler på statsministre, for hvem filmen er knækket under embedet? Anden del af interviewet med Tim Knudsen, der vender både Løkke og Frederiksen (0:41).

Vært: Alexander Wils Lorenzen.

Detaljer

25. maj31:01af 24syv