The AppStore badge

Friends The Reunion: Var det bare en skuffende gimmick?

8. jun.40:14

playIcon

Beskrivelse

Fra 1994 og ti år frem var Friends et af de største shows i verden. Vi har allesammen siddet hver evig eneste dag i rigtig mange år, og set alle 236 afsnit – og jeg tror faktisk at vi kan huske hvert og et af afsnittene. Når sidste afsnit af sæson 10 var færdig, så startede man bare forfra. Vi kunne simpelthen ikke få nok af Venner.

Siden 2004 har alle seks stjerner såvel som producere afvist, at lave flere afsnit. Hvorfor skulle de dog det? Men nu står HBO Max og mangler kunder i butikken, så hvorfor ikke lave ét afsnit til?

Vi glædede os til, at se hvad der var sket med Monica og Chandlers børn, var Ross og Rachel stadig sammen, boede Joey ovenover Chandler og Monicas garage og havde Phoebe og Mike også fået børn?

Så kom skuffelsen; det skulle ikke være et nyt afsnit af Venner, eller en film. Nej, det skulle være noget der minder om en skole reunionen – et talkshow -, hvor skuespillerne mødte og udveksler minder fra gamle dage, mens James Corden interviewer dem. ENORM skuffelse. Det show er dømt til at gå galt – eller er det?

Gæster:
Freja Dam, freelance journalist
Christoffer Mygind Juul, kommerciel redaktør, Benjamin Medier

Detaljer

8. jun.40:14af 24syv