The AppStore badge

Hedda Mae

6. nov.1:22:40

playIcon

Beskrivelse

Turen går til Norge og det norske talentlag.

I denne uge præsenterer Pittens vært, Aleksandra Milanovic, dig for en guldklump i det norske talentlag, som akkurat er aktuel med sin debut EP og skal spille en EP releasekoncert på Parkteatret i Oslo d. 25. november, nemlig Hedda Mae.
Baseret i Bergen, men med fra sin producerhule i Oslo over videoopkald, løfter Hedda sløret for produktionen af debut EP’en, Introducing: Hedda Mae, og hendes magiske kemi med produceren Benjamin Giørtz og ikke mindst breaker nye musik nyheder om de resterende to EP’er til hendes EP triologi projekt.

I sit live maskinrum finder vi ud af, at det ikke altid er nemt med talepauser og kommunikation med publikum, men med god bandkemi og masser af energi på scenen kan have sit publikum i sin hule norske hånd. Her tager Hedda os tilbage til sin pre-corona koncert på dette års by:Larm, hvor Aleksandra også befandt sig og opdagede hende, samt kontrasten til de nuværende siddende koncerter.

Aleksandra udfordrer Hedda til at tegne sin drømme setliste, som skal finde sted på (måske næste års) Øyafestivalen, og afslutningsvis slider de ind i hendes DMs med en rigtig rørende fanbesked.

Detaljer

6. nov.1:22:40af LOUD