The AppStore badge

Henrik Dahl vil likes af kvinder, Dahlin vil have Jonathan til at tage sig sammen og Bramsens grønne fly til forsvaret var et stunt!

29. mar.52:16

playIcon

Beskrivelse

Alt for få kvinder liker Henrik Dahls (I) opslag på facebook! Hvad vil Dahl gøre for at få mere ligestilling i sine likes? Og hvilken konsekvens kan det få for samfundet, hvis kvinder ikke får øjnene op for hans opslag?

Der var engang en stolt Trine Bramsen (S), der gerne ville gøre forsvaret mere grønt. Som de første i verden skulle vi i Danmark have batteridrevne fly i forsvaret. For nyligt er flyene dog kommet retur til fabrikken. De kunne ikke helt det, man havde håbet på. Vi spørger, om ideen om et grønt forsvar hele tiden har været en luftkastel.

Vi følger fortsat tæt Region Sjællands beslutning om at skylle 276 millioner lige ned i kloakken! Det handler selvfølgelig om regionens beslutning om at bygge et nyt sygehusvaskeri, som der slet ikke er behov for. Velfærdskorrespondent Claes Theilgaard har ringet rundt til regionsrådsformandens socialdemokratiske lakajer i regionen. Og han har fået fat på en. Hør hvordan hun forsvarer beslutningen.

Jonathan Hansen har prøvet alt! Men lige lidt har det hjulpet i forhold til at lande et job. Nu står han med valget om at sælge sin bil eller aflive sin hund på grund af den nedsatte dimittendsats Morten Dahlin (V) synes, at han er et kæmpe offer. Vi giver de to 10 minutter alene i studiet til at tale med hinanden. Hvem får overbevist hvem?

Gæster:
Henrik Dahl, medlem af Folketinget for Liberal Alliance
Kasper Wester, journalist på forsvarsmediet OLFI og tilrettelægger på Radio4’s Frontlinjen.
Stina Højgaard, regionsrådsmedlem i Region Sjælland, valgt for Socialdemokratiet
Jonathan Hansen, cand. soc og ledig
Morten Dahlin, politisk ordfører for Venstre

Værter: Astrid Johanne Høg og Morten Møller Sørensen

Tilrettelæggere:
Kristoffer Poulsen
Claes Theilgaard

Producer: Maria Asmine Dam

Detaljer

29. mar.52:16af 24syv