The AppStore badge

Lovestick aka Mark Falgren

11. okt.59:48

playIcon

Beskrivelse

“Jeg havde et mareridt i nat. Hvor du var mig utro. Kunne du nogensinde finde på det?”, sagde Lovestick til sin kæreste, imens han kiggede hende i øjnene. Han ville have hende til at indrømme det. Give hende en chance for at sige det selv. Men hans taske var allerede pakket og om få øjeblikke, ville han gribe den og gå ud af døren.

I dagens afsnit fortæller Lukas Graham-stjernen Lovestick aka Mark Falgren om den ene gang i sit liv, hvor han mistede tilliden til mennesker. For hvis man bliver svigtet så voldsomt af den, man har størst tillid til – hvem er så til at stole på?
Han fortæller om at tilgive og drømme om dét der engang var – til en grad, hvor man til sidst er den eneste i verden, der ikke kan se, at det her – det er dødsdømt. Han fortæller om at blive forblændet af en kvinde, der var hele klubbens centrum og stadig elskede at nørde galakser med ham – og så fortæller han, hvordan en helt særlig moden kvinde og et guided svampetrip endelig hjalp ham videre og lærte ham, hvad han ved om kærlighed i dag.

Mark gør selvfølgelig også sit allerbedste for at hjælpe dig, der sidder med hjertesorg lige nu.

Detaljer

11. okt.59:48af 24syv