The AppStore badge

Partistifter: Vacciner er farligere end corona

18. sep.30:02

playIcon

Beskrivelse

Nye Borgerliges vragede næstformand, Henriette Ergemann, har stiftet et nyt parti, Frit Fællesskab. Partiet ønsker blandt andet at sætte vaccine-bivirkninger på dagsordenen. I interviewet spørger vi derfor Ergemann, hvordan partiet vil forholde sig, hvis Danmark bliver ramt af en ny corona-epidemi, og regeringen ønsker en ny nedlukning, et nyt vaccinationsprogram og mundbind (13:15).

I august 2022 var tålmodigheden med banderne sluppet op. Derfor lancerede den daværende regering 30 tiltag mod bandekriminalitet, som aldrig blev gennemført, da et folketingsvalg kom i vejen. De 30 tiltag har dog alle fundet vej til SVM-regeringens nye bandeudspil, selvom regeringen kalder det 39 nye tiltag. Vi spørger Socialdemokratiets retsordfører, Bjørn Brandenborg, om det er politisk spin at kalde tiltagene for nye (4:30).

Du kan også høre, hvad Alternativets nu eksluderede folketingsmedlem, Theresa Scavenius, har skrevet i en intern facebook-gruppe for Alternativets medlemmer om spændingerne mellem hende og partitoppen (00:45).

Vært: Alexander Wils Lorenzen

Detaljer

18. sep.30:02af 24syv