The AppStore badge

Rasmus Lindbjerg

3. aug.1:01:41

playIcon

Beskrivelse

Rasmus Lindbjerg vandt Prince Charmings hjerte – og endte med at få knust sit eget. Men kan man overhovedet blive ægte forelsket i et tv-program? Hvordan er det at sidde midt i dine egne voldsomme kærestesorger, imens afsnit efter afsnit løber over skærmen og viser hele Danmark din forelskelse? Og hvordan er det at gå med verdens mest ensomme kærestesorg, fordi du ikke må fortælle nogen, at dit hjerte er knust – fordi du ikke må afsløre, at du er vinderen i programmet – før finalen har haft premiere?

I dagens afsnit fortæller Rasmus Lindbjerg, hvad der skete, efter champagnen var drukket, finale-pynten var taget ned, og kameraerne slukkede.

Han fortæller om drømmen om den helt store kærlighed – og tosomhed – og ønsket om at bryde med fordommen om den homoseksuelle mands voldsomme og hurtige forelskelse, der lige så hurtigt som den er startet, går over igen.

Om Pretty Woman-følelsen og den desperation, kærestesorg fører med sig, hvor du til sidst ikke længere kan kende dig selv i dine handlinger.

Om at gå grædende gennem Københavns gader og se første afsnit på premiereaftenen på sin mobil.

Og om flop-følelsen af at hele Danmark hepper på din kærlighedshistorie, når du allerede godt selv ved, at den er slut.

Og så gør han selvfølgelig sit allerbedste for at hjælpe jer lyttere gennem hjertesorgen.

Den her podcast er til dig, der har prøvet at være forelsket. Dig, der engang har haft kærestesorg. Dig, der frygter at få det igen. Og selvfølgelig: Dig, der lige nu har ondt i hjertet.

Detaljer

3. aug.1:01:41af 24syv