The AppStore badge

Resa (Vill Vill Vest 2020 special)

4. dec.52:59

playIcon

Beskrivelse

Oslo baseret Resa er hovedpersonen i anden episode af Pittens Vill Vill Vest special, når hun fysisk joiner Pittens vært, Aleksandra Milanovic, i Vega studiet.
Det var meningen, at Resa (Theresa Eggesbø) skulle afholde et set til den bergenske musikfestival, men pga. coronakarantæne og filmoptagelser til den nye sæson af Netflix serien, Ragnarock, hvor hun spiller karakteren Saxa, blev koncerten desværre aflyst.
Ikke desto mindre får hun dedikeret en episode, hvor hun i samarbejde med Aleksandra skal skabe et koncertportræt af hende og Resa projektet.

Resas lyd er en sprød kombination af r’n’b’et indiepop fyldt med ærlige og personlige tekster. På scenen kan hun lide at spille shows med dæmpet lys og dele setlisten ud til bandmedlemmer på post-it sedler – noget som hun får meget hård kritik af Aleksandra.

Det specielle ved Resa er også, at hun har en kæmpe fanskare: der er dem, der er fans af hendes filmiske værker, dem der er fans af musikken, og dem der er der for begge dele. Theresa taler åbent om, at hun kan blive modløs af fanbeskeder, der er skrevet til hende, som om hun er sine filmkarakterer i stedet for hende selv som person, men hun hiver en af sine favoritter frem og fortæller om, hvor betydningsfuld det er, at hun inspirere kvinder til også vil prøve musik af.

Detaljer

4. dec.52:59af LOUD