The AppStore badge

Roskilde Festival Summer Days: Reveal Party

17. jul.49:03

playIcon

Beskrivelse

I anden episode af Pittens minipodcastserie om talentlagsartisterne til Roskilde Festival Summer Days skal vi helt ind i liveuniverset til danske Emily Nyhuus aka Reveal Party.

Den poprockede lyd sammensat med tekster der veksler mellem melankoli og håb, men også berører hendes kønsskifte kampe til at blive transkvinde danner rammerne for de nærværende Reveal Party liveshows, når Emily lader publikum komme helt tæt på hende.
Med EP’en, You Stole A Year of My Life, og meget mere musik på vej er der kun lagt op til fordybelse i Reveal Party universet.

Mens Jung spiller deres Summer Days koncert på Gloria scenen, skal Emily og jeg snakke om hendes bandkonstellation, hvordan man interagerer med publikum i merchboden, og hvorfor hun skulle dele med Roskilde publikummet, at hun døjer med selvmordstanker.

Hvis du selv har det svært – måske med selvmordstanker – og har brug for at tale med nogen, så kan du altid komme i kontakt med hjælp hos Livslinien på deres hjemmeside ellers på deres telefon 70 20 12 01.

Detaljer

17. jul.49:03af LOUD