The AppStore badge

Time 1: Skal man have en ren straffeattest for at give koncert?

3. jan.53:47

playIcon

Beskrivelse

(02.04)
DF’s retsordfører Peter Skaarup synes, det er problematisk at gangsterrappere synger om kriminalitet, og derfor foreslår han, at artister skal have ren straffeattest, før de betræder scenekanten på et offentligt støttet spillested eller festival rundt omkring i landet. Men hvor stort er problemet egentlig med kriminelle artister? Og hvordan forestiller retsordføreren, at det skal håndhæves? Det svarer Peter Skaarup på.

(17.03)
DF’s Peter Skaarup er ikke den eneste, der mener, det er problematisk, at gangsterrappere glorificerer den kriminelle verden. Det mener tidligere bandemedlem AbdelRahman Mustafa også, og faktisk vil han slå hårdere ned på gangsterrap.

(33.33)
Men hvad tænker spillestederne om, at politikerne blander sig i, hvem der skal spille på spillestederne. Og ville de begynde at tjekke artisters straffeattest, hvis det blev vedtaget ved lov? Det spørger vi Morten Østlund om, der er spillestedsleder for Posten i Odense.

(44.48)
Vi afslutter dagens udsendelse med vores vanvidsmenneske-stafet. Kort fortalt betyder det, at pressenævnet har blåstemplet, at Chefredaktør på Den Uafhængige, Asger Juhl har kaldt den danske provokunstner Uwe Max for “et vanvidsmenneske”. Og nu vil Uwe Max gerne give vanvidsmenneske-stafetten videre til journalist René Fredensborg.

Gæster:
Peter Skaarup, retsordfører for DF
AbdelRahman Mustafa, debattør og tidl. medlem af banden Brothas
Morten Østlund. spillestedsleder for Posten, Odense
René Fredensborg, journalist, radiovært og forfatter

Vært:
Ida Gaunø

Tilrettelægger:
Rasmus Hasager
Cecilie Dumanski

Producer:
Cecilie Dumanski

Redaktør:
Toke With

Detaljer

3. jan.53:47af 24syv