The AppStore badge

Unge vil have hurtig belønning i deres karriere

22. jun.48:23

playIcon

Beskrivelse

Unge på arbjedsmarkedet føler sig ikke belønnet af udsigten til en mellemleder-stilling om 3 eller 5 år – for så længe arbejder de ikke samme sted. Derfor går de unge arbejdstagere og de ældre arbejdsgivere galt af hinanden, lyder det fra erhvervsforsker Søren Schultz Hansen.

(00:01) Der er job at få – i hvert fald i restaurationsbranchen. Det finder reporter Kasper Buch Petersen ud af i Odense.

(09:27) 50.000 mennesker er på dagpenge, selvom der er masser af jobs. Men mængden af dagpengemodtagere er ikke farligt stor, siger Frederik Thuesen, seniorforsker ved VIVE.

(21:47) Unge arbejdstagere og de ældre arbejdsgivere galt af hinanden, lyder det fra erhvervsforsker Søren Schultz Hansen.

(30:26) Tidligere overlæge på fødeafdelingen på Roskilde Sygehus Bjarke Lund Sørensen synes godt om sygehusledelsens redningsplan for den pressede fødeafdeling.

(41:26) Danmarksdemokraterne – Inger Støjberg hedder det nye parti, som Inger Støjberg er ved at stifte. Er det et godt navn? Politisk redaktør Emil Winckler.
Vært: Cecilie Lange

Detaljer

22. jun.48:23af 24syv