The AppStore badge

Vegas Udvalgte 2021: Barbro

15. maj27:19

playIcon

Beskrivelse

Dette er anden episode af to om Vegas Udvalgte 2021 og to af artisterne fra lineuppet: Barbro og Ydegirl.
Vegas Udvalgte er en årlig koncertaften, hvor de udvalgte talentlags artister får lov til at få springbrættet til at hoppe ind i danskernes koncerthjerter.
Tidligere udvalgte har været blandt andre MØ, CHINAH, Jada og Emil Kruse som i den grad har fået en plads på den danske livescene.

Bookeren Annika Jönsson har valgt de fire navne, som er Jeuru, Angående Mig, Ydegirl og Barbro, fordi de hver har deres egen lyd og visuelle udtryk, og som ikke mindst beviser at det danske talentlag er dynamisk og mangesidigt.

På trods af at Barbro kun har to singler ude og et album på vej så står det allerede klart, hvorfor de er blevet et af de fire Vegas Udvalgte.
Udover at have en klar vision for deres soniske univers, der blandt andet serverer country og og leger med kontraster så omfavner de publikum med nærvær og en intimitet man sjældent oplever på den danske livescene. Hvis du stadig ikke har set Barbro live, så kan du fange deres Vegas Udvalgte showcase fra i vinters på Youtube.

I denne episode skal vi forstå Barbros tilgang til livemusik og studieindspilninger, og hvordan det var at lukke årets Vegas Udvalgte.

Detaljer

15. maj27:19af LOUD