Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svarene på de hyppigste spørgsmål fra jer til os. Hvis dit spørgsmål ikke allerede har sneget sig ind i FAQ’en, så tøv ikke med at kontakte os. Og spørg endelig løs – der findes ingen dumme spørgsmål. 

Du kan finde appen i App Store og Google Play. Herefter kan du oprette et Premium-medlemskab eller lytte med i et begrænset omfang som gratis bruger.

Download appen her

For 49 kr. om måneden kan du frit vælge mellem at få dit daglige nyhedsoverblik på 5, 10 eller 20+ minutter samt dybdegående indhold fra aktuelle podcasts og lydartikler.

Derudover kan du indstille dine personlige præferencer, hvilket hjælper os med at skræddersy dine nyheder, så de passer lige præcis til dig. Samtidig vil du også blive præsenteret for emner, som vi tænker, at du vil finde interessant. Foretrækker du selv at udplukke dine nyheder, så kan du tage sagen i egen hånd og lave din helt egen spilleliste. 

Hele herligheden kan nydes uden reklamer – og endnu bedre; du støtter de medier, du lytter til.

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt Premium er noget for dig? Så kan du heldigvis starte med et 14 dages gratis prøvemedlemskab.

Der er to simple steps mellem dig og dit 24syv-medlemskab:

1. Når du åbner appen, mødes du af forsiden, hvor du nederst i højre hjørne kan trykke på ‘Min side’.

2. Øverst på ‘Min side’ kan du tilmelde dig vores Premium-medlemskab. Og endnu bedre – du kan starte med 14 dages gratis lytning, hvorefter du automatisk vil blive betalende bruger.

Medlemskabet er selvfølgelig helt uden binding, så du kan uden problemer afmelde dit medlemskab. 

Et Premium-medlemskab med adgang til al indhold på appen koster 49 kr. om måneden, uden binding.

Du kan sagtens lytte med uden at være Premium hos 24syv. Hvis du blot downloader appen, uden at oprette dig som medlem, kan du få et dagligt nyhedsoverblik på 5 minutter samt dybdegående indhold fra aktuelle podcasts og lydartikler. Du kan derfor lytte med i et begrænset omfang, hvor et Premium-medlemskab vil give dig adgang til endnu mere spændende indhold.

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt et medlemskab er noget for dig, så kan du starte med vores 14-dages gratis prøveperiode på Premium.

Både ja og nej.

Du vil kunne lytte til alle de programmer som opstod på Radio24syv, og som stadig lever videre den dag i dag. Fra de programmer, der stadig udkommer, vil du kunne lytte til nyt indhold. Selvfølgelig kan du også tage et nostalgisk tilbageblik på alle dine gamle yndlingsprogrammer fra Radio24syv. Den korte radioavis, Er du sunshine? og mange flere programmer ligger og venter på dit genhør.

På nuværende tidspunkt fungerer appen med Siri, men vi arbejder på at være tilstede på alle platforme såsom Carplay, Sonos, Google Home Assistant.

Det lyder som om, du endnu ikke har tilmeldt dig vores Premium-medlemskab, og derfor har du kun adgang til et nyhedsoverblik på 5 minutter. Du skal nemlig være medlem for at få adgang til den fulde pakke. Har du brug for lige at se os an, så kan du heldigvis starte ud med en gratis prøveperiode på 14 dage, som forhåbentlig gøder jorden til et fremtidigt medlemskab.

Nej, der er ingen bindingsperiode på et Premium-medlemskab. Ved din tilmelding vil du blive opkrævet for den første måned. Tilmelder du dig den gratis prøveperiode på 14 dage, vil du automatisk blive trukket, når prøveperioden er forbi. Opsiger du dit medlemskab midt i perioden, har du fortsat adgang til al indholdet indtil dit medlemskab udløber.

Du skal selvfølgelig have det maksimale ud af dit medlemskab, så lad os hurtigt få indstillet dine præferencer.

1. Du åbner appen og finder ‘Min side’ nederst i højre hjørne.

2. Her finder du din personlige side, hvor du frit kan indstille dine personlige præferencer.

Nej, du kan også lytte til engelsksproget medier – herunder amerikanske og britiske.

1. Du åbner appen, hvor du nederst i højre hjørne trykker på ‘Min side’. 

2. I feltet under ‘Indstil dine præferencer’ finder du tre sprogmuligheder, som du frit kan vælge til og fra.

Vi er selvfølgelig kede af, at du ikke længere ønsker at bruge dit Premium-medlemskab. Du skal have et stort tak for, at du lyttede med, og så håber vi at byde dig velkommen tilbage en anden gang. 

1. Du åbner appen og finder ‘Min side’ og derefter ‘Administrér medlemsskab’.

2. Du er nu blevet omdirigeret til en liste i App store eller Google play over dine forskellige abonnementer. Tryk på 24syv og herefter ‘Opsig abonnement’.

Du vil som regel kunne lytte med lidt tid endnu, da dette er afhængigt af, hvornår du sidst er blevet opkrævet for dit medlemskab. 

Alle dine oplysninger bliver behandlet i overensstemmelse med GDPR.

Læs de fulde medlemsbetingelser her.

Problemet løser du ikke i appen, men i de generelle indstillinger på din iPhone. 

1. Åben ‘Indstillinger’ og vælg ‘Skærmtid’

2. Vælg ‘Indhold og anonymitet’

3. Vælg ‘Køb i iTunes og App Store’

4. Vælg ‘Køb i app’, og indstil til ‘Tillad’

Ja, og det skal du da selvfølgelig have direkte i din indbakke. Du bliver nemlig opdateret på alt fra de seneste nyheder i appen til en fordelagtig vennerabat til dig fra os.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Mangler du stadig svar

på dit spørgsmål?

Så send os en besked, og vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.