Ledige stillinger

Vi søger løbende nye medarbejdere til vores team, så hold dig ajour med de opslåede stillinger. Har du lyst til at sende os en uopfordret ansøgning, så send den endelig afsted til christian@24syv.dk 

24syv søger Brand Manager med stærke skriftlige kompetencer 

24syv søger en dygtig og erfaren Brand Manager, der skal stå i spidsen for at udvikle og eksekvere nyhedsappens digitale marketingstrategi på tværs af kanaler. 24syv er stadig i sin spæde opstart, så her er en enestående mulighed for at slå igennem med dine strategiske og kommunikative evner og være med til at bidrage til oplyste verdensborgere.   

Hvad kommer du til at lave?  

Du bliver hovedansvarlig for udvikling og eksekvering af 24syvs digitale markedsføringstrategi. Det bliver dine budskaber og din tone of voice, som lytteren vil lære at kende som 24syv på tværs af kanaler. Derfor skal du sikre dig, at vi – på samtlige touchpoints med nye og eksisterende lyttere – altid giver lytteren en relevant personlig oplevelse ud over det sædvanlige.  

Det involverer:  

 • Produktion af indhold i form af push-beskeder, in-app-beskeder, mails mm., der skal vedligeholde en personlig relation til lytteren.
 • Planlægning og eksekvering af aktuelt indhold til sociale medier, løbende kampagner, storyboard til grafiker mm.
 • Planlægning af to årlige, gennemslagskraftige fyrtårnskampagner i webbannere, aviser, podcast mm.
 • Ansvar for løbende tracking og evaluering af kampagnernes performance på baggrund af opstillede mål, som du er med til at definere og videreudvikle. 

Du kommer til at referere direkte til 24syvs direktør, og i det daglige vil du være i tæt kontakt med både den tekniske chef og indholdschefen.  

Hvem er du?  

 • Du har et enestående sprog og formår at skabe en særegen tone of voice, der er relevant for målgruppen.
 • Du har erfaring med strategisk digital markedsføring og produktion af gennemslagskraftige kampagner. 
 • Du er kreativ og har et godt visuelt øje. 
 • Du har en god dataforståelse og er analytisk stærk. 
 • …og vigtigst af alt er du ansvarsfuld, selvstændig og hammer-ambitiøs på dine egne og 24syvs vegne.  

Hvem er vi?  

24syv er en lyd-app, som tilbyder kuratering af dine nyheder og aktuelle podcast. Vi er til for at bidrage til oplyste verdensborgere gennem lyd. Vi giver lytteren en personlig oplevelse udover det sædvanlige, fordi vi tror på, at det kan blive nemmere, sjovere og mere relevant for den enkelte at blive opdateret på, hvad der sker i Danmark og verden..

Vi holder til midt i København på Pilestræde 34, hvor du vil få fast kontorplads. Arbejdstiden ligger på 37 timer. Der er fleksible arbejdstider og mulighed for at arbejde hjemmefra de dage, hvor det giver mest mening for dit arbejde.  

Kontakt 

Hvis stillingen lyder som noget for dig, så send os en motiveret ansøgning med vedlagt CV til christian@24syv.dk inden d. 22. februar 2021. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette, så tøv ikke med at sende os din ansøgning.  

For mere information er du velkommen til at kontakte Christian Grønlund på christian@24syv.dk eller 60514657.  

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Med direkte reference til vores CTO har du muligheden for at have den afgørende rolle som vores User Experience Designer på en ambitiøs vækstrejse sammen med et dedikeret team hos nyhedsappen 24syv.

Hvem er vi?

Vi er en high-tech lyd-app med troværdig og relevant kuratering af dine nyheder og aktuelle podcast. Vi vil bidrage til oplyste verdensborgere. Vi har en ambition om, at det skal være lige så let at lytte til nyheder og aktuelt indhold, som det er at lytte til musik på Spotify. Den rejse, som musik har været på, fra albumsalg til Spotify, og som film og TV har været på fra flow-TV til Netflix, det er den samme rejse, som vi gerne vil lave for radio og podcast.

På den rejse mangler vi en, der er ansvarlig for at optimere og vedligeholde vores brugerrejse for at skabe den bedste brugeroplevelse.

UX-ledelse og design:

Som UX Designer bidrager du til at vi opretholder UX-standarder. Du vil fungere som en fortaler for brugeren og dens oplevelser i appen. For at være i stand til det, vil du have ansvaret for at:

 • Få ideer til koncepter i form af user flows, sitemaps, wireframes og prototyper

  interviews)

 • Udforme brugerundersøgelse/evaluering (UX best practice analyse, adfærdsdata,

 • Analysere på implementeringer og deres effekt

Du vil arbejde tæt sammen med det resterende team for at opretholde fremdrift og brugerfokus i udviklingsprocesser, så vi kan skabe den bedste og mest intuitive nyhedsoplevelse, der sørger for, at brugerne bliver hos os.

Vi søger:

En analytisk og ambitiøs UX Designer der er i stand til at forstå og løse brugerens behov. Erfaring med UX-udviklingsprocesser er nødvendigt. Derudover

 • Erfaring med wireframes og brugerrejser i apps. Herunder også interaktive og responsive prototyper

 • Kendskab til brugergrænseflader og interaktionsdesign på apps

 • Erfaring med at udføre brugerundersøgelser med alt fra interviewguide til dataanalyse af implementeringer.

Vigtigst er, at du er en problemknuser med fokus på detaljer.

Fik vi din opmærksomhed?

Hvis du vil med på vores mission om at gøre det nemt at få nyheder, og du passer til ovenstående beskrivelse, så send din ansøgning til denise@24syv.dk og fortæl os, hvorfor du er den rette. Vedhæft også CV og eksempler på tidligere designs du har lavet.

Vi lukker ansøgningen, når vi har fundet den rette, så tøv ikke med at ansøge.