Om os

Hvad er vi til for?

1

Vi vil gøre det let for dig at have styr på, hvad der sker i samfundet 

 

I en verden, hvor der er nyheder overalt, er det let at miste overblikket. De dukker op overalt, nyhederne. På Facebook, Instagram, Twitter, ved busstoppestedet, på toilettet! Det er masser af dem. Så hvordan ved du, om du har fået det vigtigste med? At du ikke blev distraheret af en kattevideo og derfor overså dagens vigtigste nyhed, som alle kommer til at snakke om resten af ugen?

Det ved du, hvis du har hørt 24syv. Det tør vi faktisk godt at sige. Vi lover nemlig, at du på bare 10 minutter får de nyheder, der er allermest væsentlige og relevante for dig. 

“Hvordan kan I egentlig love det?”, tænker du måske. Det kan vi, fordi vi samler alle dagens nyheder fra en lang række danske medier og sorterer dem efter 1) det, vores redaktører vurderer er alment vigtigt, 2) det, du fortæller os er vigtigt for dig – for eksempel pga. dit arbejde, studie eller dine interesser, og 3) det, vi tænker, du måske også vil finde interessant.

Nå ja, fik vi sagt, at du sagtens kan lave alt muligt andet, imens du bliver opdateret? Alle vores nyheder er nemlig på lyd. Så det eneste, du faktisk skal gøre, er at åbne 24syv og bare lytte, mens du gør dig klar om morgenen, kører afsted, gør rent eller laver aftensmad. På den måde kan du på bare 10 minutter altid være opdateret på det vigtigste. Og så kan du ellers med god samvittighed se alle de kattevideoer, du vil, resten af dagen

2

Vi gør en dyd ud af at lytte til dig og dine ønsker

 

Vi tror ikke på, at vi som udviklere af 24syv kan tænke og teoretisere os til den perfekte nyhedsplatform. (Gid vi kunne). Derfor lægger vi en masse arbejde i at spørge folk – unge og gamle, høje og lave – hvad de godt kunne tænke sig fra en nyhedsplatform, teste det, og finde ud af, hvordan det virker. 

Af samme grund kender vi efterhånden mange af vores lyttere rigtig godt, fordi vi tager imod al den feedback, vi kan få, og bruger den til at gøre 24syv endnu bedre. 

Så hvis du sidder derude – lytter eller ej – og tænker, at du ville bruge os hver eneste dag, hvis vi tilbød en bestemt service, feature, eller måske inviterede et nyt medie med på platformen, så send os en mail til rebecca@24syv.dk med det vuns. Så går vi i gang med det samme!

3

Vi præsenterer dig for nye programmer, du ikke vidste, at du elskede

 

Udover et dagligt nyhedsoverblik giver 24syv dig også dybdegående viden om aktuelle emner. Vi præsenterer dig nemlig for interessante udklip á 5-10 minutter fra ugens podcasts, hvori journalister og ekspertkilder typisk går i dybden med et aktuelt emne. På den måde kan du hurtigt få dybdegående viden om aktuelle emner og være klar til at diskutere dem med venner og familie, næste gang I ses.

Appen går automatisk videre til at afspille de dybdegående klip, når du er færdig med dagens nyhedsoverblik. På den måde får du både overblik og dybdegående viden på én og samme cykeltur. Du kan bare trykke play og lytte. Du kan også indstille, hvilke emner du synes er mest interessante at få mere dybdegående viden om. Det kunne være klima, tech, finans eller sport. Så sørger vi for at fortælle dig, når der er nye udklip inden for de emner.

For at du aldrig ender i et ekkokammer, sørger vi for, at du altid bliver præsenteret for indhold fra en lang række forskellige medier. Så du bliver ved med at udvide dit perspektiv og se tingene fra flere sider. På den måde vil du også opdage nye programmer og podcasts, som du ikke vidste, du elskede. (Noget, vi har fået at vide fra flere glade lyttere. En slags anekdotisk dokumenteret effekt, kunne man kalde det 😊).