The AppStore badge

Like Mig

Astrid Olsen har været kendt på internettet siden 2012. For et år siden sagde hun stop, og tog en pause. Nu er hun klar til at komme tilbage, men til hvad? En branche som promoverer overforbrug, udstiller sig selv og hunger efter likes, på medier, der giver unge dårligt selvværd og scorer profit for gigantiske tech-firmaer. Det er jo fucked? Eller der det? Måske er det bare sådan, det er, at være influencer?

For at blive klogere på sin branche møder Astrid gæster i et ugentligt program. Gæsterne er alle selv en del af influencer-branchen, nogle mere kendte end andre, og taler med på problematikker om deres fælles arbejdsplads og levebrød. Astrid og gæsterne vil løfte sløret for, hvordan det hele ‘går ned’ bag facaden i en branche de færreste kender til, men de fleste påvirkes af.

Astrid Olsen har holdt pause fra livet som influencer, men nu er hun tilbage. Tilbage til et overforbrugende, selvpromoverende liv. Det er jo fucked. Eller er det bare sådan, det er? Hver uge løfter Astrid og en gæst sløret for, hvordan det hele ‘går ned’ bag facaden i en branche de færreste kender til, men de fleste påvirkes af.


Kender du det: 'De ville sagsøge os, hvis vi ikke slettede ALT'

2. dec.55:21

Helena Witt: 'Det var 100% ikke mig, der skulle have den sidste rose'

25. nov.51:56

Tina Maria: 'Folk går ind på restauranter, for at se mig spise'

11. nov.52:51

Emilie Briting: JEG vil betale Stüssy for et samarbejde

4. nov.52:46

Marie Vagn-Hansen: 'Vi skal omsætte 1/2 mio. om måneden'

28. okt.53:02

Vis mere

Like Mig